موسلی بادام بو داده، نارگیل و شکلات تلخ

موسلی بادام بو داده، نارگیل و شکلات تلخ
موسلی بادام بو داده، نارگیل و شکلات تلخ

موسلی یک صبحانه ی سوییسی است که امروزه اهمیت زیادی برای تغذیه ی کودکان و همچنین افرادی که به تندرستی خود اهمیت می دهند دارد. موسلی را می توان به عنوان یک میان وعده هم مصرف نمود. در فرهنگ و سنت سوییس، موسلی را یک خوراک بر پایه ی سیب می دانند.

اما امروزه می توان سیب خشک استفاده نکرد و میوه ها و غلات دیگری را جایگزین کرد. معمولا موسلی چهار ماده اصلی دارد. غلات (جو دوسر، کورن فلکس جوانه گندم و …)، حلال گر ( آبمیوه، شیر، ماست و …)، میوه خشک (خانواده ی توت ها، سیب، موز و …) طعم دهنده ها (آجیل، شکلات و … ) بر این اساس تنوع موسلی زیاد شده و هر کسی می تواند ابداع گر نوعی موسلی بر اساس مزه ی مطلوبش و ذائقه اش باشد. همچنین می توان با اندک تغییراتی برای کودکان خواب آلودی که از خوردن صبحانه طفره می روند یک مزه ی هوس انگیز ایجاد نمود.

مواد مورد نیاز
مواد مورد نیازمقدار لازم

جوی دو سرچهار فنجان
یک و نیم فنجان
پرک نارگیل خشک بدن لعاب و شکریک و نیم فنجان
پودر دارچیننیم قاشق
سیروپ افراسه قاشق چایخوری
عصاره وانیل2 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ رنده شدهنیم فنجان
موز خشکدلخواه
شیر بادامدلخواه
روش تهیه
1. مخلوط کردن غلات

در یک کاسه ی بزرگ؛ جو، خلال بادام، نارگیل، نمک و دارچین را با هم مخلوط می کنیم.

2. اضافه کردن سیروپ افرا و روغن نارگیل

سیروپ افرا، روغن نارگیل و پودر وانیل را اضافه کرده و به هم می زنیم و کنار می گذاریم.

3. تفت دادن خرده شکلات ها

خرده شکلات ها را نباید در این مرحله اضافه نماییم. مخلوط را روی تابه ریخته و تفت می دهیم تا بو داده و پوسته های نارگیل طلایی شود.

4. سرد شدن مخلوط

این مخلوط را می گذاریم کاملا سرد شود و سپس شکلات را اضافه می کنیم. اگر خیلی زود آنها را اضافه نماییم، تراشه های شکلات ذوب شده و دیگر طعم خوبی نخواهد داد.

5. تقسیم کردن

می توان آن را هفت قسمت کرد و هر کدام را در یک لیوان سرو کرد.

6. سرو کردن

لیوان ها جداگانه با شیر بادام یا ماست سرو کنید. ترجیحا اجازه دهیم موسلی چند دقیقه خیسانده شود جو دوسر و میوه ی خشک نرم شود. نوش جان!

7. نکگهداری موسلی بوداده

موسلی بوداده ی خنک شده را در یک کیسه بدون هوا می توان در فریزر نگه داشت و هنگام مصرف نیازی به یخ زدایی نیست.

موسلی بادام بو داده، نارگیل و شکلات تلخ
موسلی در ظرف شیر

آیا این مقاله مفید بود؟
بلهخیر

این مقاله را به اشتراک بگذارید
telegram
instagram
twitter
facebook
whatsapp

بهنام شایسته

پس از اخد مدرک کارشناسی مهندسی متالورژی دانشگاه شیراز در عرصه ی واردات زیورآلات، صنایع دستی، عتیقه و ظروف نقره وارد شدم، طی این مدت دوره های بازاریابی، مدیریت فروش دیده ام. پس از آن به نوشتن داستان و نمایشنامه نویسی به صورت حرفه ای روی آوردم و به دنبال آن به دلیل علاقه شخصی به محتوانویسی وارد شدم. آشنا به زبان انگلیسی، اسپانیول و تا حدودی آلمانی می باشم.

نوشته های مرتبط



ارسال
1 دیدگاه
توسط can augmentin treat strep,19 اردیبهشت 1404
پاسخ
One study showed that breast cancer patients which carry the G allele homozygous UGT2B7 gene on rs3924194 experienced a worse recurrence free interval RFI when treated with the fluorouracil, epirubicin, cyclophosphamide FEC based regimen will augmentin treat a uti