گیاهان

با انواع کدو آشنا شویم

انواع کدو تنبل

در گذشته کدو سبز، با نام “کدو سبز ایتالیایی” (green Italian squash) یاد شده و تا قرن ۲۰، به سختی در ایالات متحده شناخته می شد. امروزه، این سبزیِ همه کاره و فوق العاده مقرون به صرفه، یک ماده ی اصلی و شناخته شده در تهیه انواع غذاها و دسر هاست. برخلاف انواع دیگر سبزیجات، کدو سبز طعم مشخصی ندارد و به سختی می‌توان طعمی برای آن تعریف کرد، بجز کدو سبز تازه، که کمی شیرینی در طعم آن احساس می‌شود.

کدو از صیفی جات به شمار می رود. دارای انواع مختلفی اعم از کدو سبز، حلوایی و تنبل و تزئینی و… می باشد. کاشت کدو از طریق بذر صورت می گیرد. دارای خواص دارویی و درمانی است. از کدو بیشتر برای پخت و پز و مصرف خام استفاده می شود.

خاستگاه کدو:

به طور کلی، کدو سبز، طعم و عطر هرچه را که همراه با آن بپزد، به خود می‌گیرد و به همین دلیل، اغلب آشپزها ترجیح می دهند کدو سبز را در کنار سایر سبزیجات و مواد خوشمزه، پخته و سرو کنند. برای خرید و تهیه این سبزی، به یاد داشته باشید که بهترین کدو سبز، آن است که از بیرون کمی سفت، و داخل آن نرم باشد.

با مطالعه تاریخ در می‌یابیم که بومیان آمریکای مرکزی و جنوبی، در حدود ۷۰۰۰ سال پیش، نخستین کسانی بودند که کدو سبز را کشف و مصرف می‌کردند. اما این نوع کدویی که ما امروزه مصرف می‌کنیم، نخستین بار در قرن نوزدهم میلادی، در شمال ایتالیا، کشف و استفاده شد.

بذر کدو عروسکی سیاه

کریستوفر کلمبوس، کاوشگر مشهور ایتالیایی، نخستین کسی بود که جهان را با کدو سبز آشنا کرد و دانه های آن را در یکی از سفرهای خود، به اروپا و منطقه مدیترانه وارد کرد. اما در اوایل دهه ۱۹۰۰ بود که این گیاه سبز و بی‌نظیر، در پخت غذاهای مدرن، مورد استفاده قرار گرفت. بعد از آن، مهاجران ایتالیایی، کدو سبز را به ایالات متحده وارد کرده و بذرهای آن را به وفور در کالیفرنیا کاشتند و پرورش دادند.

پرورش و مراقبت از این گیاه بسیار آسان است و به همین دلیل، بسیار پرطرفدار بوده و مورد علاقه همه باغبانان می‌باشد. بهترین زمان برای کاشت بذر کدو سبز، فصل تابستان است. آیا می دانید کدو سبز انواع مختلفی دارد؟ ما در این مقاله، به ذکر و بررسی انواع مختلف آن خواهیم پرداخت، پس همراه ما باشید.

انواع کدو

کدو

کدو در یک نگاه:

جنس cucurabita دارای حدود ۲۰ گونه است که اکثر آنها مزوفیت و تعدادی خشکی پسند هستند. در جنس Cucurbita پنج گونه اهلی و تقریبا” ده گونه وحشی وجود دارند. بیشتر گونه ها از جمله گونه های اهلی شده مزوفیتهای با ریشه های افشان و بقیه آنها چند ساله های بیابانی با ریشه های دراز می باشند.

همه آنها بوته هاب پیچک دار و حساس به سرما تولید می کنند. منشا اکثر گونه های جنس Cucurbita مکزیک است، اما تعداد کمی از گونه ها از جمله کدو تنبل (C. maxima) بومی آمرکای جنوبی هستند. کدو نوعی گیاه یک ساله و خزنده است و برگهای این گیاه معمولا به شکل یک قلب پهن که پوشیده از کرک ریز است می باشد. کدو دارای گلهای زرد رنگی می باشد که به صورت نر و ماده بر روی پایه گیاه قرار دارد. ریشه این گیاه معمولا باریک و بلند است.

انواع مختلف کدو:

در ادامه با انواع کدو آشنا می شویم.

در این قسمت، نموداری از انواع مختلف کدو سبز، آورده شده است:

بسته به منطقه ای که در آن زندگی می کنید، ممکن است کدو سبز با نام های “کوکوزل” (cocozelle) یا “کازرتا” (Caserta) شناخته شود. کدو سبز انواع مختلفی داشته و هر یک از انواع آن، رنگ، طعم و شکل خاص خود را دارد. برخی از رایج ترین انواع کدو سبز که در همه ی جهان شناخته شده و مصرف می‌شود، عبارتند از:

۱. زیبای سیاه (Black Beauty):

کدو زیبای سیاه، یکی از محبوب ترین انواع کدو سبز های موجود در بازار است. رشد و پرورش این گیاه بسیار آسان است و به طور معمول، در انواع سالاد، سوپ، آبگوشت و غیره استفاده می شود. شهرت این کدو بخاطر رنگ سبز تیره و گوشت سفید کرمیِ آن است.

این کدوی تابستانی با محصول فراوان خود، می‌تواند به راحتی از 0.30 تا 0.60 سانتیمتر رشد کند. کدو زیبای سیاه را می‌توانید بعد از کاشت، در عرض ۵۰ روز برداشت کنید و به هرگونه که مایل بودید، آن را سرو کرده و لذت ببرید.

بذر کدو تنبل گلابی سبز

۲. کدو سبز Dunja:

یکی دیگر از انواع رایج کدو سبز ها، کدو سبز Dunja، با پوستی صاف و براق به رنگ سبز تیره است. کاشت و برداشت این نوع کدو سبز نیز بسیار آسان و سریع است.

۳. گورمه گلد/کدوی طلایی (Gourmet Gold):

برای جذاب تر کردن ظرف غذایتان، می‌توانید از زیبایی خارق العاده کدوی طلایی بهره ببرید. به جای استفاده از کدو سبز معمولی، از این کدوی زرد و درخشان استفاده کرده و زیبایی و جذابیت غذایتان را دو چندان کنید. این کدوی تابستانی، همان عطر و طعم قدیمی و معمول کدو سبز را داراست و تفاوتی ندارد، تنها وجه تمایز این کدو، ظاهر مدرن و عجیب و غریب آن است که توجه همگان را به خود جلب می‌کند.

اکثر خانه داران، ترجیح می دهند برای پخت فریتاتای کدو سبز خود (نوعی غذای ایتالیایی) از کدوی طلایی استفاده کنند؛ زیرا رنگ زرد آن، جلوه ی زیبایی به فریتاتا بخشیده و موجب خلق یک غذای منحصر به فرد می‌شود. همچنین می‌توان از کدوی سبز و طلایی، به طور همزمان، به منظور ایجاد یک کنتراست و هماهنگی زیبای رنگی در غذا، استفاده نمود.

آیا می دانید که می‌توان از این کدوی زیبا، در پخت انواع کلوچه، پیتزا یا حتی سیب زمینی سرخ کرده، استفاده کرد؟

کدو پرحاصیت

کدو پرخاصیت

۴. کوکوزلا (Cocozella):

کوکوزلا از نظر رنگ، شکل و اندازه، بسیار شبیه به یک خیار است، اما به دلیل وجود رگه های سبز تیره رنگ آن، از خیار قابل تشخیص است. در مقایسه با انواع دیگر کدو سبز، کوکوزلا آب کمتری دارد و پر از طعم های خوشمزه است. در پرورش این نوع گیاه در باغچه‌ی خود، باید بسیار محتاط باشید.

اگر این نوع کدو دیر برداشت شود، ممکن است بسیار خشک شده و طعم شگفت انگیز آن به کلی از بین برود. علاوه براین، این گیاه جذاب، دقیقاً مانند کدوی زیبای سیاه رشد می‌کند و در مقایسه با آن، اکثر مردم، کوکوزلا را قابل توجه می دانند و این به دلیل برگهای سبز تیره و زیبای آن است که هرگز خراب نمی شوند.

۵. کدو سبز گرد:

این نوع کدو سبز با شکل خاص و منحصر به فردش، از نظر عطر و طعم، هیچگونه تفاوتی با سایر انواع کدوهای نازک یا دراز ندارد؛ اما غذاهای تهیه شده با این نوع کدو، دلپذیرتر، متنوع‌تر و خوش طعم تر از غذاهایی است که با دیگر انواع کدوها پخته و سرو شده اند.

برای شکم پُر کردن، پختن و یا کباب کردن، این نوع کدو بهترین گزینه است. داخل کدوی گرد را می‌توان به راحتی با یک چاقو خالی کرد و درونش را با انواع مواد اشتها آور و خوشمزه پر کرد. در مرحله ی بعد، کافیست آن ‌را در اجاق از پیش گرم شده پخت یا کباب کرد و تمام! خوشمزه ی هیجان انگیز، آماده است!

بذر کدو تنبل گلابی زرد

۶. کدو کروکنک / گردن کج (Crookneck):

به این نوع کدو، کدوی زرد (yellow squash) نیز گفته می‌شود و همه ی آنها، یک شکل مشخص دارند؛ در قسمت بالای خود، دارای یک گردن باریک و کج هستند. طعم این کدوی باطراوت، بسیار ملایم است و به رنگ‌های زرد روشن یا سبز کم رنگ، و یا ترکیبی از رنگ‌های زرد و سبز، یافت می شود.

کدو کروکنک، غالباً با کدوی “گردن راست” (straight neck squash) اشتباه گرفته می شود؛ زیرا هردو کدو به رنگ زرد هستند. برخلاف انواع دیگر کدوها، این کدوی زرد درخشان، باید قبل از رسیدن کامل، برداشت شود. کشاورزان معمولاً آنها را، تا قبل از رسیدن به قطر 5 سانیتمتر، برداشت می‌کنند؛ زیرا در این زمان، پوست آنها سفت شده و برای مصرف خوراکی یا ذخیره کردن، مناسب می‌شوند.

۷. کدو گادزوکس/ستاره ای (Gadzukes):

این کدوی ایتالیایی به رنگ سبز تیره، هنگام بریده شدن بسیار جذاب است؛ زیرا تکه های نازک و ظریف آن، به شکل یک ستاره هستند. کدو سبز معمولی، از نظر طعم ملایم است، اما گادزوکس ها، طعمی شیرین و ترد دارند.

این گیاه، بسیار آسان رشد می کند و به سرعت بالغ می‌شود و برای کاشت و پرورش در باغچه، گزینه ی بسیار مناسبی است. دوره برداشت آن از ۵۰ تا ۵۵ روز است. از طعم بی‌نظیر این کدوی دلچسب، می‌توان در انواع غذاها از جمله انواع پای، ماکارونی، سالاد، رول، آبگوشت و غیره استفاده کرد.

گلهای زیبای کدو

گلهای زیبای کدو

۸. کدو Pattypan:

اگر فکر می‌کنید این نوع کدو، تنها به رنگ زرد درخشان است، اشتباه می‌کنید. این کدوی دلپذیر در انواع رنگ های کرم، سفید، سبز روشن و سبز تیره وجود دارند. علاوه بر طیف گسترده ای از رنگ، اندازه این کدوهای زیبا و جذاب نیز بسیار متفاوت است؛ از اندازه بسیار کوچک، تا متوسط یا بزرگ، متغیر است.

همانند کدوی گرد، این کدو نیز می‌تواند بصورت شکم پُر، پخته یا کبابی سرو شود. از بهترین و خوشمزه ترین غذاهایی که با این کدو درست می‌شود، می‌توان به کاسترول کدوی Pattypan، کدوی Pattypan کباب شده به همراه سیر و ادویه جات، و کارپاچیوی کدوی Pattypan اشاره کرد.

۹. کدو رامپیکانته (Rampicante):

کدو رامپیکانته، مانند کدوهای دیگر است؛ برگهایی بزرگ سنگین و شکوفه های نارنجی و زرد زیبایی دارد و بر روی تاک های خود رشد می‌کند. با قوی و بزرگ‌تر شدن تاک های این گیاه، کدو نیز درازتر و درشت تر می‌شود. چیزی که این نوع کدو سبز را منحصر به فرد می کند، این است که این کدو، هم در تابستان و هم در زمستان، محصول می‌دهد.

اگر نمی‌خواهید که ارتفاع کدوی شما بیش از حد زیاد شود، می توانید محصول آن را قبل از رسیدن کامل، برداشت کنید، اما حتما باید پوست بیرونی این کدو، به رنگ سبز لیمویی درآمده و راه راه هایی به رنگ سبز روی آن ایجاد شده باشد.

۱۰. گل های کدو:

در اوج تابستان، یافتن کدوها به همراه گل های زیبای نارنجی و زردشان، در بازارها و غرفه های سبزیجات، بسیار رایج و راحت است. این گلها، تنها برای تزئین و زیبایی بکار نمی‌روند، بلکه مصرف خوراکی نیز دارند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید این گل‌ها چه طعمی دارند! مصرف کنندگان آن، تجربیات خود را با ما درمیان گذاشته اند؛ این گل‌ها، طعمی همانند طعم کدوی تازه و جوان دارند. گل های کدو، در تهیه املت، و یا همراه با بیکن، ریکوتا و قارچ، برای پرکردن شکم کدوها، استفاده می‌شوند.

۱۱. مگدا (Magda):

کدوی مگدا که با پوست سبز کم رنگ ‌اش معروف است، گوشتی سفت و متراکم دارد. برای پخت و سرخ کردن غذاها، این نوع کدو همراه با گیاهان تازه، انتخاب اول هر آشپزی است.

با کبابی کردن این کدو، می‌توانید از عطر و طعم ترد، برشته و بی‌نظیر آن لذت ببرید. کارشناسان، توصیه می کنند که بهتر است کدوی مگدا را، به تعداد کمتری برداشت کنید، تا از طعم و بافت آن، نهایت استفاده را ببرید.

بذر کدو دو رنگ

۱۲. کازرتا/ کاسرتا (Caserta):

کازرتا، از خانواده یک نوع کدو تنبل موروثی است و محبوب ترین نوع کدو، به حساب می‌آید. این کدوی زیبا، پوستی به رنگ سبز کم رنگ، همراه با نوارهایی به رنگ سبز تیره دارد. بهترین ویژگی این کدو، این است که می‌توان آن را به راحتی و بدون دردسر، در یک باغچه ی کوچک، پرورش داد.

۱۳. زفیر (Zephyr):

بذر کدو ایتالیایی زفیر Zephyr summer squash seed کدو زرد رنگ زفیر کدوی خوش طعم و خوش آب و رنگی است که به راحتی میتوانید مانند سایر کدوها در باغچه پرورش دهید. این کدو در برخی شرایط و تحت تنش های محیطی به صورت دو رنگ زرد و سبز در خواهد آمد.

۱۴. کدو سبز:

کدو سبز یکی از پرکاربردترین کدوها می باشد. همانطور که از نام آن پیداست دارای رنگی سبز می باشد. کدو سبز شباهت زیادی به خیار دارد. کدو سبز را می توان به صورت خام و پخته شده مورد استفاده قرار داد. از خواص کدو سبز می توان به ضد سرطانی بودن،پیشگیری از بیماریهای قلبی و دیابتی نام برد.

همچنین به وجود انتی اکسیدان،سرشار از ویتامین c، دارای مواد غذایی غنی منیزیم، مس، فیبر، فسفر و… اشاره نمود. کدو سبز در کاهش وزن نیز موثر است. نحوه کاشت کدو سبز از طریق بذر می باشد.

۱۵. تخم مرغ زرد (Golden Egg)

برای خرید بذر کدو سبز اینجاکلیک کنید.

انواع کدو

کدو سبز

در ادامه شما را با انواع دیگر مختلف کدو آشنا می کنیم.

1. کدو حلوایی:

کدو حلوایی نوع دیگر از کدو می باشد که دارای رنگی زرد یا نارنجی است. این کدو بسیار شیرین است، و به همین خاطر به آن کدو حلوایی می گویند. دارای وزن زیادی است. گل های این گیاه عموما به شکل زرد و میوه آن به دلیل بزرگ بودن شبیه خربزه است. تمامی قسمتهای کدو حلوایی اعم از پوست، تخم، میوه وگل کدو مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص کدو حلوایی عبارتند از: درمان یرقان یا همان زردی، کدو حلوایی ادار آور و نوعی تب بر است، درمان سرفه، نرم کننده سینه، درمان قولنج، تسکین صفرا، یبوست، استفاده از کدو حلوایی در درمان سردرد، بی خوابی،اسهال، انواع عفونت، سنگینی معده و… مفید است. کاشت کدو حلوایی از طریق بذر است.

برای خرید بذر کدو حلوایی اینجا کلیک کنید.

انواع کدو

کدو حلوایی

2. کدو تنبل:

این کدو به دلیل جثه بزرگی که دارد به آن کدوتنبل گفته می‌شود. قسمت‌های مورد استفاده کدو تنبل تخم، پوست، میوه می‌باشد. کدو تنبل دارای مزه‌ای شیرین، پوستی ضخیم و گوشتی است. کدو تنبل معمولاً درشت بیضی شکل و بیشتر دنبلی شکل می‌باشد.

خواص کدو تنبل عبارتند از: خاصیت ضد التهابی، کاهش ابتلا به سرطان،پیری چشم، درمان پروستات، قند خون، ایمنی بدن،سرشار از مواد مغذی وب… است.

روش کاشت کدو تنبل از طریق بذر می‌باشد.

نکته: برخی به دلایل شباهتی که میان کدو تنبل و کدو حلوایی هست آنها را یکی می‌دانند.

برای خرید بذر کدو تنبل اینجا کلیک کنید.

انواع کدو

کدو تنبل

3. کدو تخم کاغذی:

این نوع کدو متعلق به تیره کدوییان است. مانند سایر کدوها گیاهی یکساله است. منشاء این گیاه مناطق گرمسیری اروپا و آمریکا می باشد.

انواع کدو

کدو تخم کاغذی

7. کدو تزئینی:

نوعی دیگر از کدو است که بیشتر برای تزیین گل گیاه بکار می رود. توجه داشته باشید که کدو تزئینی گیاهی بالارونده است.

5. کدو مسما زرد:

کدو سبز گونه ای از خانواده کدوها می باشد که مصرف خوراکی داشته و گاه ارتفاع آن تا 1 متر نیز می رسد. کدو مسما زرد یک کدو به رنگ زرد و گوشت داخلی آن سفیدرنگ میباشد.

برای خرید بذر کدو مسما زرد اینجا کلیک کنید.

کدو مسما زرد

کدو مسما زرد

6. کدو خورشتی رندی:

کدو خورشتی رندی گونه ای از خانواده کدوها می باشد که مصرف خوراکی داشته و گاه ارتفاع آن تا 1 متر نیز می رسد. کدو خورشتی رندی یک کدو به رنگ سبز تیره وکروی و گرد و گوشت داخلی آن سفیدرنگ میباشد.

برای خرید بذر کدو خورشتی رندی اینجا کلیک کنید.

کدو خورشتی رندی

کدو خورشتی رندی

7. کدو توپی زرد:

کدو توپی زرد گونه ای از خانواده کدوها می باشد که مصرف خوراکی داشته و گاه ارتفاع آن تا 1 متر نیز می رسد. کدو توپی زرد یک کدو به رنگ زرد،کروی و گرد و گوشت داخلی آن سفیدرنگ میباشد.

برای خرید بذر کدو توبی زرد اینجا کلیک کنید.

کدو توپی زرد

کدو توپی زرد

8. کدو گل سفید:

کدو گل سفید یک کدو تنبل به رنگ سفید و شبیه گل میباشد. درشتی هر کدام از کدو ها بسته به زمان برداشت از قطر پنج سانت تا قطر چهل سانت میباشد. برای استفاده در بعضی از دسرها مناسب میباشند.

برای خرید بذر کدو گل سفید اینجا کلیک کنید.

کدو گل سفید

کدو گل سفید

9. کدو گل زرد:

کدو گل زرد یک کدو به رنگ زرد و شبیه گل میباشد. درشتی هر کدام از کدو ها بسته به زمان برداشت از قطر پنج سانت تا قطر چهل سانت متغیر میباشد. برای استفاده در بعضی از دسرها و آشپزی مناسب است.

برای خرید بذر کدو گل زرد اینجا کلیک کنید.

کدو گل زرد

کدو گل زرد

10. کدو پوست کاغذی:

بذر کدو پوست کاغذی یک بذر ارگانیک میباشد. کدو پوست کاغذی یک کدو تنبل به رنگ بیرونی زرد و مشکی میباشد. گوشت داخلی آن زرد و طلایی میباشد. دارای تخم بدون پوست میباشد.

برای خرید بذر کدو پوست کاغذی اینجا کلیک کنید.

کدو پوست کاغذی

کدو پوست کاغذی

11. کدو تنبل آتلانتیک:

بذر کدو تنبل آتلانتیک یک بذر ارگانیک میباشد. بذر کدو تنبل آتلانتیک رقمی از کدوست که هنوز مشخص نشده تا چه وزنی رشد می کند و هر ساله رکورد تازه ای برای به آن ثبت می رسد. کدو تنبل آتلانتیک به رنگ قرمز رنگ میباشد. هرساله کسانی که که این کدو را کشت کرده اند بزرگترین محصول خود را برای نمایشگاه میبرند. هنوز وزن مشخصی برای این کدو ثبت نشده است ولی تا سال 2018 بزرگترین آن 1130 کیلوگرم بوده است.

برای خرید بذر کدو تنبل آتلانتیک اینجا کلیک کنید.

کدو تنبل آتلانتیک

کدو تنبل آتلانتیک

12. کدو تنبل آبی هیوبارد:

بذر کدو تنبل آبی هیوبارد یک بذر ارگانیک میباشد. کدو تنبل آبی هیوبارد یک کدو تنبل به رنگ بیرونی آبی و خاکستری میباشد. گوشت داخلی آن زرد و طلایی میباشد. دارای گوشت شیرین و مناسب برای آشپزی و البته قنادی

برای خرید بذر کدو تنبل هیوبارد اینجا کلیک کنید.

کدو تنبل آبی هیوبارد

کدو تنبل آبی هیوبارد

13. کدو تنبل سبوس دار کاساوو:

کدو تنبل سبوس دار کاساوو یک کدو تنبل به رنگ سبز و سفید میباشد. درشتی هر کدام از کدو ها بسته به زمان برداشت از قطر بیست سانت تا قطر سی سانت متغیر است در بعضی از دسرها و کیک ها از آن استفاده میشود.

برای خرید بذر کدو تنبل سبوس دار کاساوو اینجا کلیک کنید.

کدو تنبل سبوس دار کاساوو

کدو تنبل سبوس دار کاساوو

سوالات متداول انواع کدو:

    1. کدو زرد و کدو سبز یکسان است؟

      علاوه بر رنگ، تفاوت اصلی بین دو سبزی شکل است. کدو سبز صاف است، در حالی که کدو حلوایی زرد ته گردی دارد و به سمت گردن منقبض می شود. کدو زرد همچنین می تواند دانه های بیشتری در گوشت خود داشته باشد.

    2. کدو سبز برای کاهش وزن مفید است؟

      ممکن است به کاهش وزن کمک کند. مصرف منظم کدو سبز ممکن است به کاهش وزن شما کمک کند. این میوه غنی از آب است و دارای تراکم کالری کمی است، که ممکن است به احساس سیری در شما کمک کند. محتوای فیبر موجود در آن ممکن است گرسنگی را کاهش داده و اشتهای شما را از بین ببرد.

    3. مزایای کدو و کدو سبز چیست؟

      کدو سبز دارای بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مهم است. محتوای فیبر بالا و تعداد کالری کمی دارد. فیبر نقش مهمی در هضم غذا دارد و ممکن است احتمال ابتلا به انواع مسائل دستگاه گوارش را محدود کند.

    4. بهترین روش خوردن کدو سبز چیست؟

      ساده ترین راه برای خوردن کدو سبز این است که آن را خام بگذارید. با این حال، اگر آن را بپزید، ممکن است لذت بیشتری ببرید. کدو سبز را می توان به صورت بخار پز، آب پز، پخته، ساطور یا کباب کرد. همچنین جایگزینی عالی برای ماکارونی است!

    5. کدو سبز برای بیماران دیابتی مفید است؟

      کدو سبز به طور خاص در درمان دیابت، به ویژه دیابت نوع 2 موثر است. هنگامی که در رژیم غذایی دیابت نوع 2 قرار می گیرد، وجود منیزیم و روی باعث شکسته شدن قند در بدن می شود.

    6. آیا کدو تنبل از سیب زمینی سالم تر است؟

      به زبان ساده، کدو تنبل غذایی دوستانه برای کاهش وزن است زیرا می توانید مقدار بیشتری از آن را نسبت به سایر منابع کربوهیدرات – مانند برنج و سیب زمینی – مصرف کنید، اما همچنان کالری کمتری دریافت می کنید. چه چیزی بیشتر، کدو تنبل منبع خوبی از فیبر است، که می تواند به شما در جلوگیری از اشتها کمک کند.

    7. آیا کدو تنبل سرشار از قند است؟

      کدو تنبل یک غذای کم کالری است که حاوی بسیاری از مواد مغذی است که از رفاه عمومی و سطح قند خون سالم پشتیبانی می کند.

برای خرید بذر و فروش بذر می توانید از این لینک استفاده کنید.

در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید بذر میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.

مقاله های مرتبط

یک دیدگاه درباره مقاله “با انواع کدو آشنا شویم

  1. Avatar فرزاد گفت:

    عالی بو د و کامل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *