افرادی که طبع فوق گرم دارند، کما بیش به انواع آجیل حساسیت می دهند، چرا که طبع آجیل ها نیز، اغلب ا گرم است، اما بادام هندی موردی استثنایی و خاص می باشد که به دور از انواع حساسیت ها می باشد. طعم بادام هندی به نسبت انواع آجیل های چندان قوی نبوده و در واقع طعمی ملایم دارد و با اینک طبع آن گرم است ولی به تعادل نزدیکی بیشتری دارد. هر ترکیب آجیلی که شما دوست داشته باشید درست کنید (آجیل مخلوط) با بادام هندی ویژه تر و خوش خوراک تر است.
آنهایی که با آجیل از مهمانان پذیرایی می کنند. اذعان دارند، که در کاسه آجیل، بادام هندی زودتر از باقی آجیل ها محو می شوند. استفاده ی بادام هندی محدود به پذیرایی نمی شود بلکه در دسرها، میان عده ها و حتی غذاها کاربرد دارد.
از نام بادام هندی این طور به نظر می آید که این آجیل خوش خوراک، خاستگاهی در شبهه قاره ی هند داشته است که به ایران وارد شده. در واقع بخش این گفته صحیح است که بادام هندی توسط تجار ایران و هند از کشور هندوستان به ایران صادر شده است. اما خاستگاه این آجیل امریکای جنوبی می باشد. جهانگردان پرتقالی این آجیل را در امریکای لاتین به عنوان خوراک اصلی مردم آن خطه، کشف کرده و برای کشت، به نقاطی با آب و هوای مشابه تجارت کردند. ویتنام، ساحل عاج و هندوستان آب و هوا و خاک مناسب تری برای کاشت درخت بادام هندی داشته و این سه کشور بزرگترین تولید کننده ی بادام هندی می باشند.
درخت بادام هندی چه ویژگی دارد؟
درخت بادام هندی یک درخت گرمسیری و همیشه سبز است که ارتفاعش حتی تا چهارده متر هم می رسد. اما نژادهایی از بادام هندی که حداکثر تا شش متر رشد می کنند، بیشتر برای مقاصد اقتصادی کاشته می شود. این نژاد کوتاهتر به نسبت نژادهای دیگر، پربار تر بوده و چیدن سیب بادام هندی آنها راحت تر است.
محصول درخت بادام هندی، میوه ای درشت است که اصطلاحا سیب بادام هندی نامیده می شود. این میوه شیرین است و قابلیت تخمیر دارد از این رو از آن نوعی نوشیدنی تخمیری درست می کنند. انتهای این میوه یک زائده با دو پوسته ی سخت وجود دارد که مغز بادام هندی در این پوسته های سخت است.
خواص بادام هندی با پوست سبوسی:
بادام هندی که پوست سبوسی دارد به نسبت انواع بادام های هندی درشت تر است، کالری آن اندکی کمتر بوده و به دلیل وجود فیبر بیشتر میزان جذب کالری آن نیز کمتر است. آجیل ها را به دلیل خاصیت سیر کنندگی بالا در رژیم های غذایی می گنجانند، این خاصیت سیرکنندگی برای بادام هندی با پوست بیشتر می باشد.
بادام هندی را به بیماران دیابتی نیز توصیه می کنند، زیرا کلسترول نداشته و آکنده از چربی های مفید است، همینطور با وجود قند پایین، میل مصرف کننده را به قند کاهش می دهد. ورزشکاران به پتاسیم و پروتئین نیاز دارند که می توانند با مصرف مرتب بادام هندی این کمبود را دریافت نمایند. ویتامین های گروه ب، بالاخص ویتامین ب6 را دارا می باشد. بادام هندی با سبوس می تواند بخشی از نیاز روزانه بدن به منیزیم، آهن و کلسیم را تامین کند.
روش های مصرف بادام هندی:
بادام هندی در ایران بیشتر کاربرد آجیلی دارد. چهار آجیل بادام درختی، فندق، پسته و بادام هندی، ترکیب آجیل چهار مغز را می دهد که برای بیشتر خوراکی ها قابل استفاده است. اما این آجیل خوشمزه در کشورهای اسیای شرقی به عنوان پایه ی غذاهای روزانه مورد استفاده می باشد. در هند و ویتنام، این آجیل را خمیر می کنند، و به عنوان پایه ی خورش ها به کار می برند. به علاوه آن را می توان خرد کرد و در شیرینی پزی ها (مثل سوهان عسلی) یا دسر ها به کار برد. برخی کشور های افریقایی و عربی بادام هندی را سرخ می کنند و در برخی دیگر کشور ها در آب قند می پزند. حتی می توان از این آجیل مقوی، برای درست کردن شیر گیاهی (شیر بادام هندی) استفاده کرد. شیر بادام هندی را می توان به جای شیر لبنی در سوپ ها استفاده کرد.
البته در نهایت پیشنهاد می کنیم که بادام هندی با سبوس را بهتر است به تنهایی مصرف کنید، و از سایز درشت آن و سبوس خوب آن بهره بگیرید.
برای خرید آجیل می توانید از این لینک استفاده کنید.
در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید خشکبار میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
پاک کردن فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.