وطن اصلی انجیر ترک که نام دیگر آن انجیر قهوه ای می باشد، کشور ترکیه است. این نوع انجیر در سال دو بار میوه می دهد. محصول سری اول کوچک و در اواخر بهار یا اوایل تابستان می رسد. محصول دوم بزرگ تر و در فصل پاییز می رسد. محصول بار دوم شیرین است و عطر و طعم بسیار خوبی دارد.
قبل از رسیدن کامل، برای حفظ بیشتر کیفیت محصول، میوه های این نوع را برداشت می کنند و بعد از رسیدن به صورت تازه و خشک مصرف می کنند.
درختان انجیر سرما را دوست ندارند. ولی انجیر ترک تحمل خوبی در برابر سرما و گرما دارد. دمای هوای 15- درجه را تحمل می کند و علاوه بر آن گرمای خیلی زیاد را هم تحمل می کند. در فصل بهار رشد خود را آغاز می کند.
ارتفاع درخت انجیر ترک تا 8 متر می رسد و برای کنترل ارتفاعش درختان انجیر ترک را هرس می کنند. این نوع انجیر که به انجیر قهوه ای و ازمیر معروف است، مهمترین نوع اقتصادی انجیر محسوب می شود و به انواع مختلف سیاه، شاه انجیر، سبز و کشکی تقسیم می شود.
شرایط نگهداری از نهال انجیر ترک
درخت انجیر ترک برای مناطق نیمه گرمسیری است زیرا مقاوت خوبی در برابر سرما دارد. آبیاری آن بهتر است به صورت منظم باشد. زیرا انجیر ریشه کوتاهی دارد و آبیاری زیاد را دوست ندارد. بعد از کاشت نهال انجیر از فروردین تا خرداد هر 15 روز یکبار و از خرداد تا شهریور هر 10 روز یکبار به درختان آب بدهید.
توجه داشته باشید که بارندگی هنگام لقاح درختان اصلا خوب میست و باعث کم شدن محصولات بعدی می شود. دیگر اینکه برداشت محصول هم در روزهای بارانی نباشد. زیرا باعث خرابی و کاهش کیفیت محصول می شود.
برای کاشت نهال درخت انجیر باید در محل کاشت هر نهال گودال هایی به عرض و طول 70 تا 80 سانتیمتر و عمق 2 متر حفر کنید. بعد تا 30/1 متر از گودال ها را از خاک و کود مناسب پر کنید، بعد نهال ها را در آن گودال ها قرار دهید و روی آن ها را با خاک پر کنید و بلافاصله بعد از کاشت نهال ها را آبیاری کنید.
درخت انجیر به دو صورت هرس می شود یکی برای شکل گیری درختان و دیگری برای سبک شدن شاخه ها و کیفیت محصولات است. آفاتی چون انجیرشب پره هندی، پروانه برگ خوار، سوسک شاخک بلند، مگس میوه انجیر، مگس سرکه و کته تار درختان انجیر را گرفتار می کنند. برای جلوگیری و پیشگیری از این بیماری ها بهتر است که به طوقه درختان سم بدهید.
یکی دیگر از آفت های درختان انجیر موش ها هستند. برای جلوگیری از رسیدن موش ها با درختان باید اطراف درختان را سنگ بچینید و سوراخ خای اطراف سنگ ها را با خاک پر کنید. یکی دیگر از کارهایی که باید برای درختان انجام بدهید شخم زدن بین درختان است. این کار باعث از بین رفتن علف های هرز بین درختان می شود و دیگر اینکه اکسیژن رسانی را بهتر می کند و حشرات را از بین می برد.
طریقه کاشت نهال انجیر ترک
کاشت نهال بسیار آسان است. کاشت نهال با توجه به گونههای مختلف متفاوت است که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود در ادامه نیز همراه ما باشید.
نهال ریشه لخت: در این نوع نهال ابتدای گودالی ایجاد کنید، سپس کمی خاک درون آن بریزید و نهال را در درون آن قرار دهید و اطراف آن را با خاک نرم و مناسب پر کنید سپس گیاه را آبیاری کنید.
نهال گلدانی: در نهال گلدانی نیز ابتدا گودالی ایجاد نمایید سپس گلدان را شکسته و نهال را با خاک گلدان مستقیماً در گودال قرار دهید و اطراف آن را پر کنید. سپس گیاه را آبیاری کنید.
نهال گونی پیچ یا نایلون پیچ: در این نوع نهال نیز ابتدای در محل مورد نظر گودالی ایجاد کنید و سپس نهال را با نایلون و گونی در درون آن بگذارید همچنین میتوانید پس از گذاشتن گلدان در درون گودال نایلون یا گونی را بردارید.
بهترین زمان برای کاشت انجیر ترک
انجیر ترک به علت اینکه تحمل خوبی در برابر سرما دارد می توان آن را در اول اسفند ماه کشت کرد. زیرا این نوع از انجیر تحمل سرمای بهاره را به خوبی دارد. بهترین زمان برای کاشت انجیر ترک از اوایل اسفند ماه تا نیمه اول فروردین ماه می باشد.
برای خرید آنلاین نهال می توانید از این لینک استفاده کنید.
در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید اینترنتی گل و گیاه میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
پاک کردن فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.