انگور یکی از میوه های شیرین، بسیار مقوی و با خواص زیادی است که دارای اندازه و انواع زیادی می باشد. به صورت پیچک و رونده رشد می کند و نیاز شدیدی به تکیه گاه دارد. انگور دارای 11 جنس و 600 مدل مختلف دارد.
مشخصات نهال انگور عسگری
انگورعسگری جزء انگور هایی است که برای مصرف خوردن و تهیه کشمش استفاده می کنند. دارای حبه های کشیده با رنگ روشن است و قابلیت نگهداری به مدت طولانی را ندارد. این نوع انگور به نسبت دیگر انواع آن زودرس است. در اوایل خرداد ماه میوه ها می رسند.
جایی که درختان انگور در آنجا رشد می کنند را تاکستان می گویید. انگور عسگری در مناطقی که دارای تابستان های ملایم و زمستان های بدون سرمای شدید هستند رشد می کند. در واقع بهار آن مکان باید بدون یخبندان باشد. در حقیقت انگور عسگری به دو تا سه ماه سرمای زمستانی ملایم نیاز دارد و دمای تحمل آن بین 7 تا 10 درجه سانتیگراد است.
شرایط نگهداری از نهال انگور عسگری
برای کاشت نهال انگور عسگری در تاکستان انگور ابتدا باید زمین زیر کشت را آماده کید. برای این کار باید گودال هایی به عرض و طول 100 سانتی متر و عمق 20/1 سانتی متر حفر کنید و آنها را با خاک و کود مناسب و غنی شده پر کنید. بعد نهال ها را دروی گودال ها قرار دهید و روی آن ها را با خاک پر کنید. دقت داشته باشید که نهال باید از سطح زمین پایین تر قرار بگیرد به طوری که حالت گودالی در اطراف ریشه وجود داشته باشد.
نهال انگور عسگری زمستان ملایم و تابستان و بهار گرم و آفتابی را دوست دارد. به محض شروع گرما، درختان رشد و نمو خود را آغاز می کنند. باد های شدید هم نهال های انگور را به شدت اذیت می کنند. برای جلوگیری از این آسیب باید برای نهال ها از قیم استفاده کنید.
هر چقدر که منطقه رشد و نمو انگور گرم تر باشد نیاز به آب بیشتری پیدا می کند. به خاک درختان انگور هم بستگی دارد. خاک هایی که سفت تر هستند و نفوذ آبیاری کمتری دارند، به آب بیشتری نیاز دارند و در خاک هایی که نفوذ آب بیشتری دارند به آب کمتری نیاز دارند. ولی نیاز آبی اتگور عسگری به دلیل اینکه در مناطق گرم کاشته می شود به نسبت دیگر انواع آن بیشتر است. در واقع آبیاری نهال در فصل بارندگی هر دو هفته یکبار و در فصول خشک بهتر است که دو تا سه بار در هفته انجام شود.
خاک های اسیدی که نمک زیادی دارند برای کاشت انگور مناسب نمی باشد. مناسب ترین خاک برای انگور خاک های سبک و عمیق شنی رسی که آهک کمی داشته باشد و آب به راحتی از آن عبور کند می باشد.
برای کوددهی به درختان انگور از کودهای که دارای پتاسیم، ازت، منیزیم و کلسیم هستند استفاده می کنند.
درختان انگور را در سه مورد: هرس بعد از کاشت، هرس فرم دهی و هرس باردهی، هرس می کنند. که این کار باعث افزایش عمر درخت، افزایش میزان محصول، ایجاد فرم و اسکلت مطلوب، افزایش کیفیت میوه و جلوگیری از ریزش میوه می شود. وجین کردن علف های هرز باعث رشد و افزایش ریشه های درخت انگور می گردد.
اگر قصد دارید که نهال درخت انگور را در خانه داخل گلدان بکارید، مهمترین موردی که باید به آن توجه داشته باشید آب و هوا می باشد. ولی این را هم در نظر داشته باشید که این درخت سرما و گرمای بیش از حد را تحمل نمی کند.
آفت های درختان انگور حشرات، پرندگان و حیوانات می باشند. علائم آن هم تغییر رنگ برگ ها و پوسیدگی میوه ها است. برای جلوگیری از این آفت ها باید از آفت کش ها استفاده کنید. برای حفاظت از حیوانات و حشرات، پرندگان و حیوانات درختان را باید با یک شبکه پوشش دهید.
طریقه کاشت نهال انگور عسگری
کاشت نهال بسیار آسان است. کاشت نهال با توجه به گونههای مختلف متفاوت است که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود در ادامه نیز همراه ما باشید.
نهال ریشه لخت: در این نوع نهال ابتدای گودالی ایجاد کنید، سپس کمی خاک درون آن بریزید و نهال را در درون آن قرار دهید و اطراف آن را با خاک نرم و مناسب پر کنید سپس گیاه را آبیاری کنید.
نهال گلدانی: در نهال گلدانی نیز ابتدا گودالی ایجاد نمایید سپس گلدان را شکسته و نهال را با خاک گلدان مستقیماً در گودال قرار دهید و اطراف آن را پر کنید. سپس گیاه را آبیاری کنید.
نهال گونی پیچ یا نایلون پیچ: در این نوع نهال نیز ابتدای در محل مورد نظر گودالی ایجاد کنید و سپس نهال را با نایلون و گونی در درون آن بگذارید همچنین میتوانید پس از گذاشتن گلدان در درون گودال نایلون یا گونی را بردارید.
بهترین زمان برای کاشت نهال انگور عسگری
بهترین زمان برای کاشت نهال انگور عسگری در اواخر پاییز بعد از یک بار بارندگی می باشد. زیرا خاک رطوبت لازم برای کاشت نهال را پیدا می کند. بهترین روزها هم برای انتخاب نهال روزهای ابری می باشد، زیرا باران بعد از کاشت باعث سیراب شدن ریشه ها و سبز شدن نهال می شود.
برای خرید نهال می توانید از این لینک استفاده کنید.
در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید گل و گیاه میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
پاک کردن فیلترهیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.