کاشت گیاه پیرکانترا دارای سه بخش : آماده سازی ، کاشت گیاه پیرکانترا و مراقبت از گیاه پیرکانترا میباشد .
پیرکانترا [1] یک بوته همیشه سبز میباشد که سیبی[2] شبیه سته به رنگ قرمز براق، نارنجی و زرد را تولید میکند. کاشت گیاه پیرکانترا را از طریق انتقال گیاهچه های جوان به باغ آغاز کنید. پس از استقرار، گیاه به نگهداری اندکی نیاز خواهد داشت.
1 – انتخاب رقم مناسب گیاه پیرکانترا. ارقام مختلف ظاهر مختلفی دارند. یکی از بهترین ارقام را بر اساس طعم و مزه مورد نظر خود انتخاب کنید.
آفات گیاهان آپارتمانی را بشناسیم
2 – برنامه ریزی برای کشت در پاییز یا بهار. اوایل تا اواسط پاییز بهترین زمان برای کشت گیاه پیرکانترا است، اما اگر این فصل را از دست داده باشید، بهترین زمان بعدی، بهار سال آینده است.
3 – نقطه ای را انتخاب کنید که نور کامل خورشید را دریافت میکند. تمام ارقام پیرکانترا بهتر است در مناطقی کشت شوند که نور کامل خورشید را دریافت میکنند، اما بیشتر آنها میتوانند در مناطقی که سایه اندکی دارند زنده بمانند.
از مناطق غربی که نور کامل خورشید را دریافت میکند اجتناب کنید، زیرا در این مناطق نور خورشید بیش از حد شدید است.
4 – به دنبال مناطقی باشید که خاک تخلیه خوبی را دارد.
چگونه می توان سطح PH خاک را بدون کیت آزمایش کرد(آموزش گام به گام تصویری)(روش اول)
چگونه می توان سطح PH خاک را بدون کیت آزمایش کرد(آموزش گام به گام تصویری) (روش دوم)
چگونه میتوان در خانه Ph خاک را اندازه گرفت
5 – توجه داشته باشید که گیاه را در جلوی دیوار یا حصار پرورش دهید.
اکثر ارقام قادر به رشد در سطوح بلند نبوده و تمایل به گسترش را دارند. کشت آن در نزدیکی دیوار یا حصار میتواند رشد رو به بالای آن را افزایش دهد.
1 – سوراخی با اندازه دو برابر توده ریشه را ایجاد کنید. برای حفر سوراخ با اندازه دو برابر توده ریشه از یک بیل استفاده کنید و یک نگهدارنده نیز برای گیاه شیرخشتی قرار دهید. سوراخ بایستی عمق مشابه ظرف را داشته باشد.
2 – گیاه را از ظرف خارج کنید. گیاه پیرکانترا را از ظرف خارج کرده و در کنار آن قرار دهید. یک بیل یا ماله را در کنار ظرف قرار دهید تا توده ریشه و خاک را کاهش دهید، سپس با فشار دادن ظرف به پایین گیاه را خارج کنید.
برای خرید خاک و کود و گلدان کلیک کنید.
3 – انتقال گیاه به سوراخ کاشت. گیاه پیرکانترا را در مرکز سوراخ کاشت قرار دهید. بقیه سوراخ را با خاک پر کنید.
اطمینان حاصل کنید که درختچه در همان عمق ظرف قبلی کاشت شده است. اگر ساقه ها توسط مقادیر زیادی خاک احاطه شده است، میتوانید ساقه ها را حذف کنید.
با درخت لیموترش لایم کوات اشنا شویم
4 – مقدار کمی کود آلی را اضافه کنید. مقدار اندکی از کود آلی را در خاک اطراف پایه گیاه بریزید. برای قرار دادن کود در زیر خاک از دستان خود یا چنگال باغبانی کوچک استفاده کنید.
فلزات استخوانی، کودهای آلی هستند که فسفر را به خاک اضافه میکنند. این میتواند رشد ریشه را افزایش داده و استقرار گیاه را آسانتر کند. اگر میخواهید از کودهای دیگر استفاده کنید. مطمئن باشید که کودی که انتخاب میکنید فسفر بیشتری را فراهم میکند.
5 – وجود فضای کافی بین گیاهان. اگر شما تصمیم دارید که چندین درختچه پیرکانترا را کشت کنید، بایستی بین هر درختچه فضای 2 تا 3 فوتی (60 تا 90 سانتیمتری) را قرار دهید.
توجه داشته باشید، اگر میخواهید چندین ردیف را ایجاد کنید، بایستی فاصله هر ردیف 28 تا 40 اینچ (70 تا 100 سانتیمتر) باشد.
6 – تا استقرار گیاه بایستی آبیاری به طور مداوم انجام گیرد. در ماه اول پس از کشت، بایستی آبیاری پیرکانترا به صورت منظم صورت گیرد. این گیاه به آب زیادی نیاز دارد.
1 – مقدار متوسط آب را فراهم کنید. گیاه پیرکانترا استقرار یافت میتواند در خشکی خفیف و متوسط زنده بماند، اما اگر منطقه به مدت بیش از یک هفته آب باران را دریافت نکند، شما بایستی خاک اطراف گیاه را توسط شلنگ باغ خیس کنید. این امر باعث تامین آب کافی در خاک میشود.
برای خرید انواع بذر درخت کلیک کنید .
2 – در صورت تمایل گیاه را مرتب کنید. اگر شما گیاه پیرکانترا را در مقابل دیوار یا حصار کشت کرده اید، میتوانید رشد آن به سمت بالا را به جای رشد به سمت بیرون، افزایش دهید.
3 – توزیع مالچ. در کنار پایه درختچه گیاه پیرکانترا، 2 اینچ (5 سانتیمتر) مارلچ آلی را پخش کنید. مال میتواند رطوبت را نگه داشته و از ریشه های گیاه در برابر آب و هوای خشک محافظت کند.
همچنین، مالچ در طول زمستانهای سرد از گیاه محافظت میکند.
4 – ملاحظات کودی. هنگامی که گیاه پیرکانترا را کشت میکنید، معمولا استفاده از کود ضروری نیست. کودهای غنی از نیتروژن میتواند آسیب بیشتری را به گیاه بزند.
5 – سه بار در سال هرس کنید. شما میتوانید گیاه پیرکانترا را در هر زمان از سال هرس کنید، اما بسیاری از باغبانان ها درختچه ها را یک بار در اواسط بهار، یک بار در اوایل تا اواسط پاییز و یک بار در اواخر پاییز یا اوایل زمستان هرس میکنند.
مهم ترین نکات درباره هرس مرکبات
6 – در صورت لزوم از آفتکش استفاده کنید. شته ها، شپشکها، نیمبالان توریدار و کنه های تارعنکبوتی، چهار آفت مهم این گیاه هستند. اگر یکی از این آلودگیها رخ دهد، درختچه را با یک آفتکش مناسب تیمار کنید.
اگر شما قصد دارید میوه های تولید شده توسط شیرخشتی را مصرف کنید، توصیه میشود که بجای آفتکش شیمیایی از آفتکش ارگانیک استفاده کنید.
7 – مراقب بلایت و پوسیدگی باشید. بلایت یک بیماری باکتریایی است که گیاه را از بین میبرد. پوسیدگی یک بیماری قارچی است که باعث از بین رفتن برگها، تیره شدن رنگ میوه، دودی شدن رنگ و غیر قابل خوردن آن میشود.
برای خرید بذر و فروش بذر می توانید از این لینک استفاده کنید.
در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید بذر میتوانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
[1] درختچه ای بزرگ از رده خارهای همیشه سبز و از خانواد گلسرخیان است.
[2] به نوعی میوه از زیرتیره مالینه و تیره گلسرخیان گفته میشود که توسط گیاهان گلدار تولید میشود.
پیری پوست یکی از نگرانی های همیشگی افراد در سنین مختلف است و بسیاری از…
آرایش سنگین و غلیظ یا به اصطلاح آرایش مجلسی، به دلایل مختلفی در میان بسیاری…
انتخاب پرایمر مناسب بر اساس نوع پوست یکی از عوامل کلیدی در دستیابی به ظاهری…
میکاپ یکی از جوانب مهم زیبایی و مراقبت از پوست است که به هنر آرایشگران…
در دنیای امروز، توجه به مراقبت از پوست به یکی از ضروریات زندگی تبدیل شده…
در فصل تابستان، با افزایش دما و رطوبت، افراد بیشتر از هر زمان دیگری نیاز…