درمان آسم با گیاهان دارویی و طب سنتی
با صنعتی شدن کشور ها و افزایش آلودگی هوا، شیوع بیماری آسم بیشتر شده و بسیاری از افراد با این بیماری التهابی دست به گریبان هستند. درمان آسم با گیاهان دارویی و طب سنتی و نیز توسط داروهای شیمیایی امکان پذیر است. امروزه به جهت عوارض زیاد داروهای شیمیایی و نیز هزینه بالای این درمان ها افراد به درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و طب سنتی روی آورده اند. در درمان آسم با گیاهان دارویی و طب سنتی به راحتی می توان با استفاده از برخی گیاهان دارویی و دمنوش ها این بیماری را درمان و حتی کنترل کرد.
کلمه آسم از واژه یونانی (آسما) به معنی نفس نفس زدن برگرفته شده است. در کتب طب سنتی بیماری آسم با نام های عسرالنفس، ضیق النفس و در کتاب ابن سینا با عنوان زیوا نامیده می شده است. آسم بیماری التهابی در دستگاه تنفسی است که در اثر تنگ و ملتهب شدن مجاری تنفسی و تولید موکوس بیشتر، مجاری کوچک تنفسی به صورت قابل برگشتی مسدود می شوند. این وضعیت موجب به وجود آمدن سه علامت رایج آسم شامل سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس می شود، که به سه گانه آسم معروف هستند.
گیاهان دارویی
در برخی از افراد آسم به صورت یک مشکل کوچک ظاهر می شود اما در برخی دیگر از افراد شدت علایم آسم به اندازه ای است که تبدیل به یک مشکل اساسی شده و فعالیت های روزمره فرد با مشکل مواجه می شود. در انواع شدید تر آسم موجب حملات کشنده می شود. به این علایم شدید، حملات آسم asthma attack گفته می شود. عوامل ایجاد کننده آسم عوامل محیطی و ژنتیکی می باشند.
برای درمان آسم باید تمام مشکلات التهابی را برطرف نمود، اما درمان این مشکلات به صورت کامل ممکن نمی باشد. از همین رو نمیتوان گفت آسم به طور کامل قابل درمان است. بهتر است اینگونه بیان کرد که بیماری آسم می تواند بهبود یافته و کنترل شود.
انواع گیاهان خشک
بر اساس نظر متخصصین طب سنتی افراد مبتلا به آسم با پرهیز از مصرف برخی غذا ها و استفاده از برخی گیاهان دارویی و برخی روشهای سنتی می توانند به روند بهبودی و کنترل بیماری خود کمک کنند.
توصیه های غذایی طب سنتی جهت درمان بیماری آسم:
انواع گیاهان دارویی خاص
گیاهان و ادویه ها
دمنوش چلتوک برنج:
برای تهیه این دمنوش یک قاشق غذا خوری از چلتوک برنج را با مقداری آب جوش روی شعله مستقیم به مدت 5 دقیقه جوشانده و سپس روی حرارت غیر مستقیم به مدت یک ساعت اجازه دهید دم بکشد و آنرا میل نمایید.
دمنوش پونه:
یک قاشق غذاخوری از پونه کوهی را در یک لیوان آب 80 درجه سانتی گراد بربزید و به مدت 15 دقیقه دم کنید و با عسل آن را شیرین نمایید.
دمنوش گلپر:
یک قاشق مربا خوری از گلپر را در یک لیوان آب جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه آن را دم کنید، تا رنگ آب زرد رنگ شود و آن را میل نمایید.
از درمانهای طب سنتی می توانید با تشخیص پزشک معالج به عنوان درمان های کمکی استفاده نمایید و از جایگزین کردن این داروها با داروهای تجویزی توسط پزشک اجتناب نمایید.
امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید، فروشگاه اینترنتی پوپونیک شما را به خواندن مقاله های زیر دعوت می نماید.
فیکوس آلتیسیما، یکی از محبوب ترین گیاهان آپارتمانی با برگ های بزرگ و زیبا، به…
استفاده از حنا به عنوان یکی از قدیمی ترین روش های آرایش و تزئین بدن،…
لک های پوستی یکی از رایج ترین چالش هایی هستند که زیبایی طبیعی پوست را…
سانسوریا کراواتی، که به نام های مختلفی همچون زبان مادرشوهر، زبان مار یا گیاه تیرکمان…
یوکا تنه درختی (با نام علمی Yucca gigantea) یکی از محبوب ترین انواع گیاهان یوکا…
موهای فر، به عنوان یک ویژگی طبیعی خاص، زیبایی و جذابیت خاص خود را دارند،…