نمک صورتی هیمالیا
هیمالیا، بلندترین کوهستان دنیا است که در عرض آسیا گسترش یافته است. این کوه، قاره هندوستان را با آسیا مرکزی به هم متصل کرده است. جایی که این قله ها سر به فلک کشیده اند میلیونها سال قبل دریا بوده که در بدنه آبی آن، یک اکوسیستم کامل و دست نخورده وجود داشته است، از آنجایی که در طول دوره های مختلف، صفحات زمین حرکت کرده و هیمالیا به سمت بالا کشیده شده، دریا تبخیر شده و همه مواد معدنی آن زیر نور آفتاب تبدیل به کریستال شده و امروزه ما آن را به عنوان نمک صورتی هیمالیا می شناسیم. این نمک سرشار از مواد معدنی است و از کمبود آب بدن جلوگیری می کند. این نمک از نظر شیمیایی به نمک معمولی خوراکی شباهت دارد و 98% سدیم کلراید دارد ولی دلیل متفاوت بودن نمک هیمالیا سایر مواد معدنی نظیر پتاسیم، منیزیم و کلسیم هستند.
رنگ صورتی کم رنگ این نمک هم به خاطر وجود این مواد معدنی است و همچنین وجود این مواد معدنی باعث شده که مزه این نمک هم با نمک معمولی تا حدودی متفاوت باشد. مردم معمولا از این دو نمک، یعنی نمک معمولی و نمک هیمالیا به یک شیوه استفاده می کنند. برخی از مردم از این نمک به عنوان نمک حمام استفاده می کنند و همچنین گاهی اوقات از این نمک برای درست کرد ظروف استفاده می شود. بر اثر تحقیقات به عمل آمده مشخص شده است که نمک باکتری های مضر بدن را از بین می برد و احتمال عفونت را کاهش می دهد. سدیم ( نمک ) یک ماده حیاتی برای بدن ما محسوب می شود و یک سری فرایند، در بدن انسان به این ماده بستگی دارد از جمله:
نمک هیمالیا خالصترین نمک دریا و از بهترین منابع مواد معدنی بر روی کره زمین به حساب می آید.
در این نمک 84 نوع ماده معدنی وجود دارد و این نمک 98% سدیم کلراید است و 2% مواد معدنی است و همانطور که می دانید مقدار مصرف نمک بسیار کم است و این مقدار مواد معدنی موجود در نمک هیمالیا بسیار ناچیز است، خواص این مواد معدنی برای سلامتی قابل اندازه گیری نیست. با توجه به اینکه این دو نمک هر 98% سدیم کلراید دارند ولی برخی بر این باور هستند که سدیم نمک هیمالیا کمتر است، به این دلیل که بلورهای کریستالی نمک صورتی درشت تر از نمک معمولی است بنابراین سدیم یک قاشق نمک هیمالیا کمتر از نمک معمولی است.
نمک هیمالیا طبیعی تر از نمک معمولی است، با این دلیل که برای فراوری کردن نمک معمولی، به آن به مقدار زیادی آلومینیم سیلکات و منیزیم کربنات اضافه می کنند، در ضمن این مواد خاصیت ضد چسبندگی دارد و باعث شده که بلورهای نمک به یکدیگر نچسبند. ولی در فراوری نمک هیمالیا از این مواد مصنوعی و افزودنی کمتر استفاده می شود ، برای همین نمک هیمالیا طبیعی تر است. سدیم به حفظ تعادل آب دربدن کمک می کند و از کم شدن آب بدن جلوگیری می کند. هر دو نوع نمک این خاصیت را دارا هستند.
برای خرید نمک دریایی با کیفیت می توانید از این لینک استفاده نمایید.
خواص نمک صورتی هیمالیا
نمک هیمالیا خواص بی شماری دارد که در ذیل به آنها اشاره می کنیم:
و در نهایت اینکه این نمک به روده ها برای جذب مواد مغذی کمک می کند، متابولیسم بدن را سالم می کند. محلول آب با این نمک برای گلودرد بسیار مفید است.
برای مطالعه مقاله نمک دریایی چیست می توانید از این لینک استفاده نمایید.
استفاده از این نمک در آشپزی غذا را شور نمی کند و مزه نمکی خوبی به غذا می دهد و چون رطوبت کمی دارد محیط ضد باکتری را فراهم می کند. این نمک حرارت را در خود حفظ می کند و باعث می شود غذایی که با این نمک پخته می شود بعد از سرو کردن خنک نمی شود و همچنین اگر غذا به صورت سرد هم سرو شود خوشمزه خواهد بود.
برای سـؤال در زمینه خرید ادویه مرغوب و با کیفیت با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
شامپو رنگ مردانه می تواند برای بسیاری از افراد یک چالش باشد. در دنیای امروز،…
فیکوس آلتیسیما، یکی از محبوب ترین گیاهان آپارتمانی با برگ های بزرگ و زیبا، به…
استفاده از حنا به عنوان یکی از قدیمی ترین روش های آرایش و تزئین بدن،…
لک های پوستی یکی از رایج ترین چالش هایی هستند که زیبایی طبیعی پوست را…
سانسوریا کراواتی، که به نام های مختلفی همچون زبان مادرشوهر، زبان مار یا گیاه تیرکمان…
یوکا تنه درختی (با نام علمی Yucca gigantea) یکی از محبوب ترین انواع گیاهان یوکا…