رشد بادام زمینی در خانه بسیار شگفت انگیز است. اکثر باغبان ها توانسته اند گیاهان را در اوایل فصل بهار در خانه کشت داده و گیاهچه ها را پس از گرم شدن خاک به باغ منتقل کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد راهکار مناسب برای رشد بادام زمینی، ادامه مطلب را بخوانید.
در بخش اول مقاله به چگونگی کاشت بادام زمینی در فضای بسته می پردازیم.
1. مزایای کاشت بادام زمینی در فضای بسته:
بادام زمینی دارای فصل رشد طولانی بوده و برای بلوغ به 100 تا 130 روز فاقد یخبندان نیاز دارد. اگر شما در مناطق خنک و شمالی زندگی می کنید، بایستی یک ماه قبل از آخرین یخبندان گیاه خود را کشت نمایید. اگر در مناطق گرمتر و جنوبی زندگی می کنید، می توانید بادام زمینی را به طور مستقیم در خارج از فضای بسته پس از آخرین یخبندان و یا چند هفته قبل از آخرین یخبندان در فضای بسته کشت کنید.
2. بذر بادام زمینی:
شما می توانید بذر بادام زمینی را از فروشگاه اینترنتی پوپونیک خریداری نماید و با استفاده از آن می توانید به راحتی گیاه بادام زمینی خود را رشد دهید. توجه داشته باشید که بادام زمینی به عنوان دانه استفاده می شود و بایستی تا قبل از کاشت در پوسته خود نگهداری شود. در غیر اینصورت، خیلی سریع خشک شده و گیاه تولید نخواهد کرد. هرگز از بادام زمینی بو داده استفاده نکنید، آن ها جوانه نمی زنند.
برای خرید بذر بادام زمینی کلیک کنید.
3. پر کردن گلدان با خاک:
یک گلدان را با خاک گلدان پر کنید. از یک کاسه یا گلدان با عمق 10 سانتیمتر استفاده کنید و حدود 2.3 آن را با خاک گلدان پر کنید.
4. کاشت بذر بادام زمینی:
چند بذر بادام زمینی را در سطح خاک قرار داده و آن را بپوشانید. چهار بادام زمینی را تمیز کرده و پوسته آن را حذف کنید و به صورت یکنواخت در سطح خاک قرار داده و به آرامی به درون خاک فشار دهید. به آنها یک لایه 2.5 سانتیمتر از خاک مرطوب اضافه کنید.
در بخش دوم مقاله به چگونگی انتقال گیاهان بادام زمینی می پردازیم.
1. مکان آفتابی را انتخاب کنید:
گیاهان بادام زمینی برای رشد مناسب به آفتاب کامل نیاز دارند. برای انجام فتوسنتز آفتاب بسیار مهم است؛ بنابراین آفتاب کامل توصیه می شود، زیرا مناطقی که آفتاب کامل را دریافت می کنند گرمترین نقاط باغ شما هستند. گیاه بادام زمینی در خاک گرم رشد می کند.
برای خرید خلال بادام زمینی کلیک کنید.
2. صبر کنید تا آخرین یخبندان سپری شود:
بادام زمینی به نظر میرسد که مقاومت نسبی به سرما دارد، بنابراین حداقل دو تا سه هفته پس از آخرین یخبندان اولین گیاهچه ها را در فضای باز کشت کنید. دستورالعمل مشابه در صورتی اعمال می شود که بذر بادام زمینی را به صورت مستقیم در فضای باز کشت کنید. برای این منظور منتظر بمانید تا چند هفته از آخرین یخبندان سپری شود. در غیر اینصورت، بذر های بادام زمینی جوانه نخواهد زد. دمای خاک بایستی حداقل 18 درجه سانتیگراد باشد.
3. در صورت لزوم کیفیت خاک را بهبود دهید:
بستر گیاه بایستی متشکل از خاک خشک و زهکشی مناسب باشد. اگر خاک شما بیش از حد سنگین باشد، باید مقداری ماسه را به خاک اضافه کنید تا کیفیت آن بهبود یابد. حفاری و مخلوط کردن ماسه با ماله صورت میگیرد.
4. حفر گودال عمیق در خاک:
حفر گودال با عمق حداقل 24 سانتیمتر در خاک مناسب است. ریشه ها برای گسترش به فضای کافی نیاز دارند. حفاری خاک باعث شکستگی مناطق فشرده می شود و در نهایت منجر به آزاد شدن آن و دسترسی ریشه به فضای کافی میگردد. پس از حفاری خاک، انتهای هر سوراخ را با 5 سانتیمتر خاک سست پر کنید. در غیر این صورت، شما می توانید گیاه را به طور تصادفی در عمق زیاد قرار دهید.
5. فاصله بین گیاهچه های بادام زمینی:
گیاهچه ها را در فاصله 25 سانتیمتری قرار دهید. بخش ساقه و برگ باید در بالای زمین باشد، اما سیستم ریشه بایستی کاملا در زیر زمین قرار گیرد.
6. خاک را به خوبی آبیاری کنید:
با استفاده از شلنگ یا آبیاری ملایم می توانید خاک را خیس کنید تا با لمس خاک آن را حس کنید. توجه داشته باشید، خاک نباید زیاد مرطوب باشد. اگر در سطح خاک گل تشکیل شود، این بدان معنی است که آب زیادی را اضافه کرده اید.
در بخش سوم مقاله به چگونگی مراقبت از گیاه بادام زمینی می پردازیم.
1. خاک را پس از چند هفته نرم کنید:
هنگامی که ارتفاع گیاهان به 24 سانتیمتر رسید، باید به آرامی و با دقت خاک اطراف پایه هر گیاه را نرم کنید.
2. در اطراف گیاه تپه خاکی ایجاد کنید:
پس از اینکه قلاب ها به زمین نفوذ کرده و ارتفاع گیاه حدود 30 سانتیمتر بود، خاک را به آرامی در اطراف پایه گیاه جمع کرده و تپه کوچکی را ایجاد کنید تا پنجه های خالی اطراف گیاه پوشیده شوند. انجام این کار باعث گرم شدن بیشتر و حفاظت از بادام زمینی می شود و انتهای قلاب ها نیز رشد می کند.
برای مطالعه مقاله چگونی رشد بادام می توانید از این لینک استفاده نمایید.
3. از مالچ استفاده کنید:
بلافاصله پس از ایجاد تپه ها، 5 سانتیمتر مالچ، کاه یا چمن بریده شده را در این منطقه پخش کنید.
4. آبیاری مرتب گیاه:
برای آبیاری گیاهان از شلنگ یا اسپری استفاده میشود و معمولا 2.5 سانتیمتر آبیاری در هر هفته صورت می گیرد. در حالت ایده آل، بایستی مقدار کمی آب در یک زمان به گیاه داده شود. بهترین زمان برای آبیاری هنگامی است که سطح خاک اندکی خشک بوده و 2.5 سانتیمتر پایینتر از آن مرطوب است. این را می توان با کشیدن انگشت به خاک و تعیین احساس وجود رطوبت مشخص کرد.
5. اجتناب از کود های دارای نیتروژن بالا:
هنگامی که بادام زمینی در حال رشد است، اغلب کود مورد نیاز نیست، اما اگر از کود استفاده می کنید، اطمینان حاصل کنید که آن کود مقدار زیادی نیتروژن ندارد. بادام زمینی نیتروژن مورد نیاز خود را تامین می کند. افزودن نیتروژن باعث انبوه شدن گیاه و ضخیم شدن برگ ها و کاهش عملکرد میوه می شود. هنگامی که گیاه شروع به تولید گل می کند، می توانید آن ها را با کود غنی از کلسیم کوددهی کنید. انجام این کار ممکن است به حداکثر رسید میوه کمک کند.
6. محافظت از گیاه بادام زمینی:
با استفاده از حصار مشبک از گیاهان بادام زمینی خود محافظت کنید. بزرگترین تهدید برای بادام زمینی سنجاب ها و سایر جانوران کوچک هستند. قرار دادن حصار مشبک در اطراف گیاه یک راهکار ساده و مطمئن برای نگهداری این مهمان های ناخوانده است. حصار را در عمق 5 تا 8 سانتیمتری در زیر زمین فشار دهید تا از بادام زمینی محافظت کند، زیرا بسیاری از موش ها و سنجاب ها سعی می کنند خاک را حفر کرده و از زیر زمین به گیاه دسترسی داشته باشند، در این صورت موفق نخواهند بود.
7. آفت کش را در صورت نیاز استفاده کنید:
گیاهان بادام زمینی معمولا در معرض آفات قرار ندارند. برخی از آفات، نظیر کرمبرنده، سوسک خیار و شته ها مزاحم شده و به گیاه حمله می کنند. برای رسیدن به بهترین نتایج، برگ ها را با یک آفتکش بر پایه پریترین اسپری کنید. اگر می خواهید به چیز آلی برسید، به جای آن فلفل قرمز را روی برگها بمالید.
در بخش چهارم مقاله به برداشت و نگهداری بادام زمینی می پردازیم.
1. گیاه کامل را با استفاده از چنگک خارج کنید:
قبل از اولین یخبندان پاییز بایستی بادام زمینی را برداشت کنید، زیرا بادام زمینی در این مرحله هنوز به یخبندان حساس است.
برای مطالعه مقاله معرفی گیاه بادام زمینی می توانید از این لینک استفاده نمایید.
2. خشک کردن گیاه:
گیاه را در یک محل خشک به مدت یک ماه آویزان کنید. برای یک تا دو هفته اول، اجازه دهید که گیاه بادام زمینی در نقطه گرم و خشک قرار گیرد. برای دو هفته باقی مانده یا بیشتر، میوه ها را کنده و آنها را در همان نقطه گرم و خشک قرار دهید.
3. گیاهان را مطابق دلخواه برشته یا ذخیره کنید:
شما می توانید از بادام زمینی به صورت خام یا بو داده لذت ببرید و یا می توانید آن را ذخیره کنید.
برای خرید انواع بذر درختچه می توانید از این لینک استفاده کنید.
در صورت داشتن هر گونه پرسش و مشاوره در زمینه خرید بذر می توانید با شماره 09358504040 تماس بگیرید.
آرایش سنگین و غلیظ یا به اصطلاح آرایش مجلسی، به دلایل مختلفی در میان بسیاری…
انتخاب پرایمر مناسب بر اساس نوع پوست یکی از عوامل کلیدی در دستیابی به ظاهری…
میکاپ یکی از جوانب مهم زیبایی و مراقبت از پوست است که به هنر آرایشگران…
در دنیای امروز، توجه به مراقبت از پوست به یکی از ضروریات زندگی تبدیل شده…
در فصل تابستان، با افزایش دما و رطوبت، افراد بیشتر از هر زمان دیگری نیاز…
پیری طبیعی یکی از فرآیندهای اجتناب ناپذیر زندگی است، اما با توجه به پیشرفت های…