دارچین نوعی ادویه و داروی گیاهی خوشبوست، که گلهای منظم و سفید مایل به زرد دارد. پوست دارچین قهوه ای رنگ است و درخت آن کوچک، به ارتفاع 5 تا 7 متر است و تمام قسمتهای آن خوشبو است ولی اغلب مردم نمی دانند که دو نوع اصلی از این ادویه وجود دارد. با اینکه هردو آنها سالم هستند ولی در صورت مصرف بیش از حد، یکی از آنها (کاسیاس) اثرات سمی و مضری خواهد داشت .
دارچین سیلان و کاسیاس
دارچین سیلان از پوست داخلی درخت سینامومام گرفته شده که نوارهایی خشک شده از پوسته داخلی درخت است و به صورت رول چوب دارچین به فروش می رسد. خواص ، عطر و طعم آن به دلیل وجود ماده ای به نام سینامالدئید است. دارچین سیلان یا دارچین اصل، بومی سریلانکا و بخش جنوبی هندوستان است. رنگ آن قهوه ای روشن است و چوب های نازک و نرم دارد، گرانتر از دارچین کاسیا است و طعم آن ملایمتر و شیرین است.
برای دسر هم استفاده می شود و کیفیت آن بالاتر است .خواص درمانی آن بی نظیر است و عوارض جانبی ندارد و ضرر کمتری برای بدن دارد.
از درخت سینانوموم کاسیا که به نام سینانومام آروماتیک است به دست می آید و محل تولید آن جنوب چین است. دارچین چینی ریزگونه های متعدد در سراسر شرق و جنوب آسیا دارد که به رنگ قهوه ای می باشد. بافتی ضخیمتر و زبرتر از دارچین سیلان دارد. کیفیت آن پایین تر و ارزانتر است، در سراسر جهان رایج است و در سوپرمارکتها به فروش می رسد. دارچین کاسیا حاوی کومارین است که مسموم کننده است. کومارین به صورت طبیعی در چند گونه گیاهی یافت می شود، که مصرف دوز بالای آن برای بدن مضر است و دارچین کاسیا منبع بسیار غنی از کومارین است.
دارچین را در ظروف محفوظ از هوا، در جایی تاریک نگهداری می کنند. اگر در این شرایط نگهداری شود عطر و طعم آن تا یک سال تغییر نمی کند.
آرایش سنگین و غلیظ یا به اصطلاح آرایش مجلسی، به دلایل مختلفی در میان بسیاری…
انتخاب پرایمر مناسب بر اساس نوع پوست یکی از عوامل کلیدی در دستیابی به ظاهری…
میکاپ یکی از جوانب مهم زیبایی و مراقبت از پوست است که به هنر آرایشگران…
در دنیای امروز، توجه به مراقبت از پوست به یکی از ضروریات زندگی تبدیل شده…
در فصل تابستان، با افزایش دما و رطوبت، افراد بیشتر از هر زمان دیگری نیاز…
پیری طبیعی یکی از فرآیندهای اجتناب ناپذیر زندگی است، اما با توجه به پیشرفت های…