میوه ها

معرفی سیب کاستارد

معرفی سیب کاستارد

سیب کاستارد یا سیب شکری نام میوه درخت Annona reticulata است. در هر کشور و یا منطقه ای از دنیا به نامی خوانده می شود و به یک اسم واحد شناخته نمی شود. اما آنچه مشخص است نام کاستارد برگرفته از دسر کاستارد است و به این دلیل است که طعم این میوه چنان شیرین است که یاد آور دسر کاستارد می باشد.

مشخصات گیاهی سیب کاستارد:

تنه این درخت ضخامتی به قطر 25 تا 35 سانتی متر و ارتفاعی بین 4 تا 10 متر دارد. میوه های این درخت قلبی شکل، کروی، طولانی و نامنظم هستند. اندازه آن بسته به رقم، از 7 سانتی متر تا 12 سانتی متر متغیر است. یک لایه ضخیم و سخت و ناهموار روی میوه سفید آن را پوشانده است . این پوست به راحتی از گوشت آن جدا می‌شود. درون میوه چندین دانه قهوه ای رنگ، کوچک و براق وجود دارد.

هنگام رسیدن، میوه به رنگ قهوه ای یا زرد مایل به سبز است . گوشت آن آبدار و بسیار معطر است. عطر و طعم شیرین و دلپذیر است.

خاستگاه سیب کاستارد (سیب شیرین):

سیب کاستارد بومی جزیره تیمور در اندونزی است. اما در آمریکا و هند و بسیاری از مناطق آسیا نیز رشد میکند. این میوه که در مناطق گرمسیری با ارتفاعات زیاد و زمستان های خنک رشد می کند به دلیل بافت خامه ای و طعم بسیار شیرین شبیه به موز یا آناناس به سیب کاستارد معروف است. طبق شواهد تاریخی این میوه اوایل قرن هفدهم از آسیای شرقی به آفریقا برده شد و در آنجا کاشت و گسترش داده شده سپس از آنجا به آمریکا به ویژه آمریکای جنوبی راه یافت. سیب کاستارد بهترین عملکرد را در خاک کم عمق، عمیق و غنی با رطوبت کافی و زهکشی مناسب انجام می دهد. به طور معمول به وسیله بذر تکثیر پیدا می کند از این سیب 160 گونه شناخته شده است و کشورهای آسیای شرقی به دلیل خاصیت فراوانی که دارند جهت استفاده دارویی کاشت می شوند البته چندین گونه آن جهت مصرف خوراکی پرورش داده می شود.

از ریشه و گاه تنه درخت استفاده ای شبیه به چوب پنبه می کنند. این میوه را می توان به صورت خام، آبمیوه، شربت، بستنی، دسر و، سالاد میوه مصرف کرد.

سیب کاستارد روی درخت

سیب کاستارد روی درخت

خواص سیب کاستارد:

سیب کاستارد سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. این میوه منحصر به فرد سیستم ایمنی بدن را تقویت کند، با بیماری های التهابی مبارزه کند و سلامت چشم و قلب را تضمین کند. در درمان سوء هاضمه، یبوست یا اسهال و مشکلات گوارشی کاملا موثر است. درمان کم خونی، ضعف عضلانی، آرتروز، رماتیسم و فشار خون از دیگر خاصیت های استفاده از سیب کاتارد است. یکی از مهمترین خاصیت های سیب کاستارد این است که می تواند جایگزینی هوشمندانه برای محصولات لبنی به ویژه افرادی که به لاکتئز حساسیت دارند باشد. اگر مبتلا به دیابت هستید، به منظور کاهش سطح قند خون، سیب کاستارد مصرف کنید. همچنین فیبر غذایی موجود در سیب کاستارد باعث کند شدن جذب قند می شود.

بذر سیب کاستارد

همچنین، ویتامین B6 موجود در سیب کاستارد به کنترل هموسیستئین، یک اسید آمینه که خطر بیماریهای قلبی را افزایش می دهد، کمک می کند.

طبق تحقیقات انجام شده، تخم سیب کاستارد در بهبود آسیب های جزئی مؤثر است. آنها همچنین سرعت رشد مجدد سلول های پوست را تسریع می کنند و درد را تسکین می دهند. آنها همچنین دارای خواص ضد باکتریایی هستند. همچنین باعث تحریک حرکت روده می شود. به گفته کارشناسان بهداشت، پودر سیب کاستارد به همراه آب در برابر اسهال مؤثر است.

سیب کاستارد سرشار از ویتامین A است که به عنوان یک گره جادویی برای پوست و مو عمل می کند. هنگامی که روی پوست و مو استفاده شود، به عنوان یک ماده مرطوب کننده عمل می کند که علائم دیگر پیری را نیز کنترل می کند.

می خواهید وزن کنید؟ تنها کاری که باید انجام دهید این است که در یک کاسه، مقداری عسل و پوره تازه سیب کاستارد اضافه کنید. هر روز این دسر شیرین را برای وزن و کالری مورد نیاز میل کنید.

برای خرید انواع بذر درخت مثمر می توانید از این لینک استفاده نمایید.
هومن انگورانی

درباره هومن انگورانی

سلام! من هومن انگورانی هستم و از اینکه با شما در این فضای دیجیتال ارتباط برقرار کنم، خوشحالم. به عنوان یک نویسنده و علاقه‌مند به موضوعات مختلف، نوشته هایم را به اشتراک می‌گذارم. به نظر من نوشتن یک ارتباط قوی و شگفت‌انگیز است. علاقه مند به یادگیری عمیق هستم و دوستم دارم هر انچه را که آموختم تا حدی که میتوانم به دیگران انتقال دهم.

مقاله های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *